W dniach 11-12 marca 2022 odbędą się warsztaty metodyczne dla nauczycieli "Wytwarzanie, przetwarzanie, konsumpcja - czyli porozmawiajmy o żywności". Materiałem do pracy będzie pakiet scenariuszy zajęć w 10 modułach, które powstały w ramach projektu „Żywność – z tradycją w nowoczesność”, dofinansowanego przez Niemiecką Fundację Federalną Środowisko (niem. DBU). Podczas zajęć przybliżone zostaną założenia scenariuszy, przeprowadzone zostaną także próbki zajęć.
Planowany harmonogram:
- piątek od 13.00 do 18.00
- sobota od 9.00 do 13.00 (+ możliwość konsultacji)
Osoby zainteresowane udziałem proszone są o wysłanie wypełnionego formularza zgłoszeniowego do dnia 09.03.2022 na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
W przypadku pytań, prosimy o kontakt:
Daniel Bodył
+48 797993701
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Warsztaty realizowane w ramach projektu "Żywność - z tradycją w nowoczesność, dofinansowanego ze środków Niemieckiej Fundacji Federalnej Środowisko (DBU) i realizowanego we współpracy ze Slow Food Deutschland e.V.
Der Workshop findet im Rahmen des Projekts „Lebensmittel – traditionell und modern” statt. Das Projekt wird durch die Deutsche Bundesstiftung Umwelt gefördert und in Zusammenarbeit mit Slow Food Deutschland e.V. durchgeführt.